Firmaprofil

Rokkedal blev grundlagt i 2008, og vi eksklusiv ene forhandler af Milk_shake i Danmark. Vi tilbyder udelukkende professionelle produkter og service af meget høj kvalitet, samt innovative ideer til marketing og udvikling. Vi er en B2B basseret forretning, som udelukkende sælger til saloner og beauty stores. Vores kontor og lageret er placeret i City syd, Aalborg.

Rokkedal tilfører frisørindustrien et nyt koncept, som giver vores kunder indsigt i alt. Lige fra avance på deres salgsprodukter, til planlægning af kampagner, samt en mere professionel tilgang til køb og salg. Alene måden vi handler med vores kunder på, gør en stor forskel. Vi laver et tæt samarbejde med vores kunder, der sikre alle vores kunder den bedste service.

Ud over dette, støtter vi vores kunder til annoncering, der er rettet mod slut- forbrugerne. Salonens image styrkes således, både set fra frisørens og kundens side. På ledelsesniveauet har vi udviklingskurser, målrettet indkøbsstyring og det daglige arbejde i salonen, samt stor fokus på produkt undervisning. Vi laver en plan for undervisning sammen med vores kunder, og alle ansatte i salonerne undervises løbende i vores produkter. Der afholdes produktkurser i firmaet, samt ”in salon” undervisning.

Rokkedal er altid på udkig efter nye løsninger og nye tendenser, og vi leverer kun produkter af højeste kvalitet.

Som kunde hos Rokkedal får du en professionel partner, hvor kvalitet of service kommer først. Vi fører en bred vifte af professionelle produkter: 3 farvesystemer, 5 produktlinjer, 4 permanenter. Vi fører også alt i tilbehør lige fra spidspapir til eksklusivt inventar til din salon, plus meget mere. Med andre ord, har vi noget for alle!

Ønsker du at få besøg af en af vores salgskonsulenter er du meget velkommen til at ringe på telefon 42138180 eller sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.